Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In 1986 leert de Franse tiener Stéphanie Lang, afkomstig uit Annecy in de Franse Alpen, Peter Koning uit Veendam kennen. Hij staat met zijn ouders op een camping bij het meer van Annecy. Hij wordt haar grote vakantieliefde, maar na de zomer verliezen ze elkaar uit het oog.Tot Peter haar tien jaar later een brief schrijft. Niet lang daarna staat hij plotseling voor haar deur. Na een stormachtige tijd volgt ze hem naar Nederland.De Nederlandse taal blijkt een mijnenveld te zijn voor een Française in Gggrrroningen. De Hollandse keuken lijkt als hoogtepunt patat met mayo te hebben. En er zijn meer vreemde dingen. Waarom kunnen Nederlanders niet tegen de heerlijke geur van Franse kaas? En waarom hebben Hollandse verloskundigen nog nooit van pijnbestrijding gehoord?Bonjour Nederland is het vrolijke verhaal van een vrouw die voor de liefde naar Nederland verhuisde, en die uiteindelijk van de polder leert houden.