Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Bobby Flay: Chapter One

Iconic Recipes and Inspirations from a Groundbreaking American Chef: A Cookbook

Bobby Flay
Hardcover | Engels
€ 69,95
+ 139 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

NEW YORK TIMES BESTSELLER - This stunning cookbook collects 100 of the most timeless and seminal recipes from the first leg of Bobby Flay's monumental career in one place, for the first time ever.

At the age of sixteen, Bobby Flay left high school and the idea of traditional education behind to pursue a life in professional restaurant kitchens. Through his groundbreaking restaurants, cookbooks, and numerous television shows, Flay has built a body of work that is one of the most influential in American culinary history. His stamp can be felt in restaurants across the country, as well as at the dinner table in many families' homes.

Bobby Flay: Chapter One captures one hundred of Flay's most important food moments, updated for today's modern home cook and accompanied by breathtaking photography from Johnny Miller. Although the culinary art on every page is striking, it's the stories of his restaurants, exhilarating appearances on TV, and creative process for each dish that will capture readers' attention and imaginations.

With Bobby Flay: Chapter One, you can fill your own kitchen with the aromas of King Crab Gumbo with Crab Rice and Crispy Okra or his signature Shrimp and Roasted Garlic Tamale. Add Black Rice Paella with Shellfish and Scallion Relish to your Sunday dinner table, or tuck into Spanish-style Steak Frites with Cabrales Blue Cheese, Smoked Paprika Fries, and Rioja Red Wine Sauce.

Read the essays, absorb the photography, and most important, cook tantalizing dishes from this book. Bobby Flay has put decades of his daily work into these pages. The best part is: he's just getting started.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
320
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780385345958
Verschijningsdatum:
29/10/2024
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
259 mm x 254 mm
Gewicht:
1995 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 139 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.