Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the decade since the first edition of this book was published advances have been made in our knowledge of the fresh waters of the world, espe- cially in understanding many of the processes involved in their functioning as systems and in countering the problems created by human activities. New problems too, many of an international nature, have loomed during this period-of which global warming and the acidification of fresh waters in many parts of the world are notable examples. In addition, much has now been published concerning the aquatic flora, fauna and ecology of previously poorly known geographic areas, notably Australasia. The second edition of this book is a revision which updates the text in the light of recent advances in our knowledge of freshwater biology. Inevitably, in an elementary volume such as this, the treatment of many of the basic principles and processes remains the same. However, several new sections are included covering a range of topics such as acid deposition and the acidification process, bacterial decomposition and aquaculture. The book includes many new references and suggestions for up-to-date reading in particular topics. The objective of the second edition remains the same as that of the first. It is intended as a basic introduction to the major aspects of freshwater biology at a level suitable for undergraduates. It should also prove useful, as apparently did the first edition, to professional workers in related fields, e.g. water engineers and chemists, aquaculturists and planners.