Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Fusarium wilt of tomato caused by Fusarium oxysporum f.sp. Lycopersici is considered one of the most important diseases, which annually occurred in tomato plants (Lycopersicon esculentum) and causes great losses in tomato production. So the present study aimed to find the best strategy to control or at least reduce disease severity. This strategy include: studying some factors which may affect on the disease severity like virulence of FOL isolates as well as reaction of different tomato hybrids and also investigate the best means for controlling the disease like using some microorganisms in order to antagonize the pathogen and protect tomato from infection either through direct effect of these bio agent on the pathogen or through their ability to induce systemic or local resistance in plants