Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Biochemical and electrophoresis variation in different Swertia species in Garhwal Himalaya has been carried out for the present study. Biochemical parameters such as a soluble protein,free amino acid, soluble sugar, and starch have been analyzed. Protein profile as well isoenzyme variation was also analyzed in all the selected four species of Swertia. Although the present study is of preliminary in nature, the finding obtained during present study certainly help in understanding the variation in Swertia Species in garhwal himalaya region.