Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.
‘Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.’ – Ron Blaauw
‘Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.’ – Virgillio Martínez
‘Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.’ – Jacques en Laurent Pourcel
'Een vastbesloten, gefocuste en dynamische jonge chef, die nooit zijn Nederlandse achtergrond vergeet. Hij en zijn droomteam zijn op weg naar de internationale top. Met zijn passie voor het milieu heeft hij een uitmuntende, eigentijdse cuisine ontwikkeld.' – André Chiang