Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Betty Crocker presents delicious gluten-free recipes for all the baking greats: breads, pizza, cookies, cakes, cobblers, savory and sweet pies, pancakes and more.
The most daunting aspect of eating gluten-free is replacing baked items, and Betty Crocker offers a wide range of baked goods that are both delectable and gluten free–from bread, rolls, and pizza to muffins, donuts, cakes and pies. Including tips and techniques, and complete nutrition information with every recipe, this book will become the baking go-to resource for everyone who is eating gluten-free–or baking for gluten-free friends and family. Included are tempting from-scratch recipes using homemade gluten-free flour mixes and commercial gluten-free flour. There are also recipes that use gluten-free mixes and refrigerated dough products to speed baking, making the book accessible for every type of baker. With Betty Crocker, baking gluten free is both delicious and easy.