Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le métier de berger a-t-il de lavenir ? Comment se transmet-il ? Comment les professionnels vont-ils répondre aux demandes qui leur sont adressées dune montagne entretenue, despèces sauvages préservées, de produits authentiques ? La formation de jeunes bergers, en réponse à une crise de main-duvre, pose ensemle les problèmes dintégration de jeunes urbains, ceux de lévolution de la profession et ceux de lavenir des montagnes dans les Pyrénées-Atlantique.