Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From the days when U Street was hailed as "Black Broadway" to the current revitalization and gentrification of the new millennium, Ben's Chili Bowl survived it all. On August 22, 1958, West Indian immigrant Mahaboob Ben Ali and his fiancee, Virginia Rollins, saw their dream realized as they opened a hot dog and chili shop on U Street. They never imagined that Ben's would become world renowned or such a beloved restaurant in the nation's capital. Today visitors to U Street will find a diverse and eclectic mix of residents, music venues, trendy shops, and, of course, "the Bowl." The images in this book provide a look back over the 50-year history of Ben's Chili Bowl, U Street, the Ali family, and the patrons who have helped define Ben's as a vibrant cultural landmark."