Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book began as a story about 50 years in the food service with all the adventures and mishaps that comes along with it. It is written from the back of the house point of view which simply means I normally worked out of sight of the average customer in a kitchen, dish room and yes even a basement or two. I had occasion to work directly with the public at times but I always had a refuge to hide in Behind The Swinging Doors. As I continued to write I realized that although the book is based on food service it very well could be about any service industry Working with the public is always fraught with pot holes and catastrophes just waiting to occur. Food service offers some of the more fertile ground for these events but I'm sure even bank tellers have great stories. I know because I am married to one. Some of her tales are epic. The food service industry has always had the reputation of lower pay and limited skills. I cannot argue with the low wages part but I am here to say a great many of the people I worked with were some of the hardest working quick thinking folks I have ever been around. The characters depicted in this text are a small cross section of the hundreds if not thousands of individuals I worked with but this group was involved in some of the more memorable happenings. Thanks to the advent of social media I was able to contact folks I haven't seen in many years and they were kind enough to help me recollect some of the stories. As a first time author I asked myself who would want to read my book? The answer was fairly simple. People who are considering a career in food service even though most long timers like me stumbled into it. Folks who have gone to a restaurant and heard a strange noise coming from the back or the waitress and bartender laughing about something over in a darkened waitress station. In fact anyone who has had a job in any part of a service industry and dealt with the public, How about folks who just enjoy some light hearted rea