Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"This book uses the latest techniques in computer-generated drawings to show the reader exactly how to create an artificial fly, step-by-step. Clearer than photography, more life-like than drawings, the graphic instructions show, by subtle emphasis and exaggeration, precisely what to do. Included are all the basic techniques for applying thread, feather and fur to the hook, and more sophisticated methods such as parachute hackling, using the dubbing loop and hairwinging. 12 key trout patterns demonstrate the most important flytying techniques. * Black Ghost (ribbing & hairwing) * Woolly Bugger (palmered hackle dressing) * Duck's Dun (cul de canard dressing) * Gray Wulff (bucktail dry fly technique) * Elk Hair Caddis (dubbing & hairwing) * Parachute Emerger (parachute dressing) * Ginger Quill (wet fly wings and throat hackle) * Black Pennell (wet hackling) * Goldhead Hare's Ear (weighted goldhead & natural dubbing) * Montana Nymph (nymph hackling, marabou tails) * Pheasant Tail Nymph (pheasant tail fibers & copper wire) * Shrimp/Scud (wire weighting & synthentic dubbing)"