• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Beginner's Guide to Cooking with Spices E-BOOK

Essential Spices and Herbs, #9

Joseph Veebe
E-book | Engels | Essential Spices and Herbs
€ 3,99
+ 3 punten
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Have you ever wondered how to cook with spices? Learn about the many benefits of spices and how to cook with them! 


Spices and herbs have numerous health benefits including anti-inflammatory, anti-oxidant, anti-cancer and anti-bacterial properties. Using spices and herbs in daily cooking is one of the healthiest and easiest lifestyle changes one can make with immense health benefits. Most commonly used spices are turmeric, chili, coriander, cumin, ginger, garlic, and black pepper. All of these spices are known to have antioxidant, anti-inflammatory and anti-cancer properties and thus eating a healthy dose of curry could be your answer to preventing cancer, delaying Alzheimer's and warding off many other diseases. Spices and herbs offer other benefits too such reduce pain, improve circulation, improve digestion and help prevent diabetes among others.

Find out how to start using spices as seasoning and healthy ingredients. Includes sample recipes  


Beginner's guide to cooking with spices is an introductory book that explains the history, various uses and their medicinal properties and health benefits. The book explains how they may be easily incorporated in everyday cooking. The book includes tips and tricks for using spices. The book covers the following:

•History of Spices

•Common spices used in cooking and history and health benefits of each

•Health benefits of spices and herbs

•Spice mixes from around the world and their uses

•Tips for cooking with Spices

•Cooking Vegan with Spices

•Cooking Meat and Fish with spices

•Spiced Rice Dishes

•Spicy Soups and Broths

•References


Detailed recipes for cooking with spices: 

•Chicken dishes with spices and herbs

•Vegetable recipes

•Beef preparations 

•Fish recipes

•Different kind of spiced rices

•Spicy broths and soups

Beginner's guide to cooking with spices is a great source for everyone interested in flavoring their foods with spices to derive its health benefits. This book is an easy to use cooking guide and reference source for all those starting out experimenting with spices and herbs.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781393033356
Verschijningsdatum:
17/04/2020
Uitvoering:
E-book
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 3 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
ACTIE

Nu 10% korting

op dé must-haves van het jaar
ACTIE
Standaard Boekhandel - De must-haves van 2024
KOM LANGS IN ONZE WINKELS

Hoera! Het is weer het Feest van het Boek

van 31/10 t.e.m. 03/11
KOM LANGS IN ONZE WINKELS
Feest van het Boek
WEDSTRIJD

Alleen in onze winkels: koop een boek en win een boekenfeest bij je thuis

Jij kiest welke topauteur misschien bij jou over de vloer komt!
WEDSTRIJD
Win een boekenfeest bij je thuis
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.