Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Bbq&a with Myron Mixon

Everything You Ever Wanted to Know about Barbecue

Myron Mixon
Hardcover | Engels
€ 30,95
+ 61 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In BBQ&A with Myron Mixon, the New York Times bestselling author and TV personality answers the questions most frequently asked of him during his many live cooking demos, TV appearances, and private cooking classes.

"Get your MBA in BBQ from one of the MVPs in the business. The info is rock-solid--even I learned a thing or two." --Steve Raichlen, host of Project Fire and Project Smoke on PBS

Have you ever wondered if you could make good barbecue without a smoker, pit, or grill? If you need to use a rub or marinade? Not sure what a brisket is, whether you need to trim it, and if so, how? Wouldn't you love to turn to five-time barbecue world champion Myron Mixon, winner of over 200 grand championships, to get all your answers? Now you can!

Written with James Beard Journalism Award winner Kelly Alexander, this is the ultimate question-and-answer session with the ultimate barbecue champion. Chapters include:
  • Get the Smokin' Started ('Cue Basics & Equipment)
  • Prepare Yourself (Meat Prep)
  • Yardbirds, Demystified (Chicken &Turkey)
  • The Whole Hog (All About Cooking the Pig)
  • Handling It (All About Ribs & Chops)
  • Here Is the Beef (All About Cooking the Cow)
  • Swimming Lessons (All About Cooking Seafood & Fish)
  • What Else? (Sides, Desserts, Drinks)
Myron writes, "Got a burning question about barbecue? From all I've seen in my twenty-give years as a professional pitmaster, I know you have at least one question that's bugging you, at least one nagging issue that comes up every time you're getting ready to barbecue in your backyard. Well, you have come to the right place."

Myron's lively, informative answers are paired with practical visuals and cover techniques and methods, flavors and preparations, and recipes and formulas--all collected in one place for the first time by the winningest man in barbecue.

Includes color photographs and illustrations

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
320
Taal:
Engels
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781419727023
Verschijningsdatum:
7/05/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 241 mm
Gewicht:
1043 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 61 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.