Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wat heb je nou eigenlijk nodig om een perfect gegrilde steak, heerlijk smeltende geitenkaas of knapperige, pittige asperges op tafel te toveren? Niet veel: een barbecue natuurlijk, goede ingrediënten, tips van een professional – en de wens om te barbecueën.
Auteur en BBQ-wereldkampioen Oliver Sievers heeft al een reeks legendarische internationale onderscheidingen ontvangen. In dit boek leert hij beginners de basis van het barbecueën, maar heeft hij ook enkele culinaire verrassingen in petto voor alle grillveteranen.