Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Barbecue, brasero, plancha

le 1er guide complet pour devenir un expert du brasero-plancha

Raphaël Guillot, Vincent Amiel
Hardcover | Frans
€ 27,90
+ 55 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Chaud devant ! Voici le barbecue-brasero-plancha, la nouvelle star de la cuisine d'extérieur. Plus qu'un simple appareil de cuisson, le BBP transforme chaque repas en une expérience inoubliable. Imaginez : vos convives rassemblés autour des flammes, où chaque étape, de l'entrée au dessert, se prépare sous leurs yeux.

Pour devenir maître dans l'art du BBP, Rafa et Vincent vous proposent une formation complète. Vous apprendrez à choisir le bon matériel, maîtriser les techniques de cuisson et organiser votre repas pour que tout le monde soit servi en même temps !

Pour vos débuts dans l'aventure BBP, ils ont concocté 60 recettes faciles à réaliser : bar en croûte de sel, moules flambées, seiches à la plancha, carré d'agneau, tomahawk fumé et grillé, asperges grillées aux champignons, tian en cocotte, poires rôties au chocolat... De quoi épater vos invités ! Vous découvrirez également comment organiser des événements mémorables, comme une burger party pour 20 personnes, une soirée tacos ou un brunch hyper convivial.


Vous serez incollable sur...


  • Les critères pour choisir le BBP le plus adapté

  • Les bonnes techniques de culottage et de nettoyage

  • Les outils et ustensiles indispensables pour bien débuter

  • La maîtrise des zones de chaleur selon la taille de la plancha et les aliments à saisir

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
159
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782365498487
Verschijningsdatum:
23/10/2024
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
220 mm x 280 mm
Gewicht:
984 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.