Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book reviews literature related to bacterial transfer in foods and reports on a research study that deals specifically with bacterial transfer during eating rice or soup. Sharing food from a common bowl or plate is a common practice in some cultures and not uncommon in all societies. Sharing popcorn at a movie is commonplace and an example of this practice. In addition to reviewing published literature related to this subject this book also describes a specific study examining the transfer of bacteria from mouth to different utensils (spoon, chopstick, hand) and from utensils to food (chicken broth, rice). Sharing food may be also result in sharing bacteria and other microorganisms found in a person's mouth. Even though this study did not examine the transfer of disease-causing microbes, common knowledge tells us disease is often spread from person to person from microorganisms found in the mouth. Please read about background related to food cross contamination and how our study tested the transfer of bacteria when food is shared.