Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Babycakes Covers the Classics

Gluten-Free Vegan Recipes from Donuts to Snickerdoodles: A Baking Book

Erin McKenna
Hardcover | Engels
€ 34,95
+ 69 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

For those with food sensitivities, these desserts have remained a distant dream--until now.

Following her widely adored debut cookbook with this delectable and extensive new collection, Erin McKenna, celebrated baker and proprietress of BabyCakes NYC in New York and Los Angeles, satisfies all your food fantasies with fifty recipes for perennial favorites--all created without gluten, dairy, eggs, or refined sugar.

In addition to its important primer on key ingredients and easy substitutions, BabyCakes Covers the Classics includes a section filled with Erin's insightful solutions to frequently asked questions, which will lead you to newfound baking glory. As for the goods themselves, prepare for untold hours of refreshingly simple and undeniably delicious recipes adapted from the ones that sprinkled our collective childhoods. They include:

Thin Mints
Madeleines
Chocolate Chip Waffles
Snickerdoodles
S'mores
Hamentaschen
Square-Pan Tomato Pizza
Six-Layer Chocolate Cake with Raspberry Preserves
Banana Royale
Five variations of BabyCakes NYC's famous donuts
& many more . . .

BabyCakes Covers the Classics
is filled with timeless sweet and savory temptations that vegans, celiacs, and the health-minded can safely indulge in. Erin shows people of all stripes how to take control of a vegan, gluten-free pantry, and she proves that once you do, there are no limitations to what you can bake.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
144
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780307718303
Verschijningsdatum:
12/04/2011
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 231 mm
Gewicht:
612 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 69 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.