Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Throughout the world, all forms of urban agriculture are growing in popularity with the desire to grow and eat locally sourced food. Barriers such as access to vacant land and contaminated soil make it difficult to implement urban agriculture projects on the ground (i.e. at grade). Rooftop farming is a feasible solution to such barriers of forms of urban agriculture at grade. The small Business Mix Zone in West Oakland, California has over one million square feet of untapped rooftop space available for urban rooftop farming. Revenue of up to $4 million can be earned from the sale of produce grown on this space at local farmers markets, at produce stands, and to grocery stores, businesses, and restaurants. The produce grown on these rooftops will assist the City of Oakland meet its 30% locally sourced food goal and will provide the food desert of West Oakland with fresh fruits and vegetables currently unavailable to this area.