Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book on sea ice ecology is the ecology of sea ice algae and other microorganism as bacteria, meiofauna, and viruses residing inside or at the bottom of the sea ice, called the sympagic biota. Organisms as seals, fish, birds, and Polar bears relies on sea ice but are not part of this biota. A distinct feature of this ecosystem, is the disappearance (melt) every summer and re-establishing in autumn and winter. The book is organized seasonally describing the physical, optical, biological, and geochemical conditions typical of the seasons: autumn, winter, and spring. These are exemplified with case studies based on author's fieldwork in Greenland, the Arctic Ocean, and Antarctica but focused on Arctic conditions. The sea ice ecosystem is described in the context of climate change, interests, and effects of a decreasing summer ice extent in the Arctic Ocean. The book contains an up to date description of most relevant methods and techniques applied in sea ice ecology research.
This book will appeal to university students at Masters or PhD levels reading biology, geosciences, and chemistry.