Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Arachis hypogaea (peanut or groundnut) is an economically important crop. Thousands of peanut cultivars are grown in the world and many studies have been carried out on them but, to the best of our knowledge, no salient work has been done on Pakistani cultivar so far. Here, we report the chemical composition of Pakistani cultivar of Arachis hypogaea (peanut or groundnut) and its antiradical activities by 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) radical scavenging and Phosphomolybdenim Complex (PC) method. This study revealed that Pakistani cultivar exhibited an almost equal antioxidant potential to that of Butylated hydroxytoluene , which was obvious from the IC50 values.