Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Greg Malouf is one of Australia's most innovative and influential chefs, drawing his culinary inspiration from childhood memories, family traditions and his travels through the Middle East, North Africa, the Eastern Mediterranean and Moorish Spain. In Arabesque, Greg and his writing partner Lucy present a comprehensive A-Z of ingredients widely used in Middle Eastern cooking. The list covers everything from the basics, such as almonds, lemon and yoghurt, through to lesser-known ingredients such as rosewater and sumac. Each ingredient is showcased with a brief description and history, as well as invaluable tips on how to select, prepare and cook them. The accompanying recipes are a wonderfully modern take on the traditional dishes he grew up eating, such as Lamb Rump with Pistachios and Peppercorns, Salmon Kibbeh Nayeh and Seven Vegetable Cous Cous with Onion Jam. There are also tempting dinner party menu suggestions like Cardamom Honey-Glazed Roast Duck or Whole Roasted Snapper with Walnut Coriander Dressing. Irresistible desserts like Rose-Scented Berry Mousse, Date Brulee with Kahlua or Pine Nut Praline are destined to become favourites.