Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This comprehensive book introduces the reader to the aquaculture industry. Every aspect of this growing field is covered, from history of aquaculture, descriptions of aquatic plants and animals and feeding to in-depth coverage of economics, marketing, management and diseases of aquatic animals and plants. AQUACULTURE SCIENCE, third edition, addresses the latest production methods, species types, advances in technology, trends and statistics. The science of aquaculture, chemistry, biology, and anatomy and physiology, is stressed throughout to ensure understanding of fundamental principles. A complete chapter offers detailed information on career opportunities in the aquaculture industry.