Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Grey mullets are extremely important fish which are cultured or farmed in many countries, especially in the Mediterranean and South-East Asia. Mullets can be fed on a variety of food; this flexibility of feeding, together with the wide salinity of temperature tolerance, make these fish particularly suitable for agriculture. This 1981 volume considers all the aspects of these important food fish which are of relevance to their culture. After a discussion of the taxonomy and means of identification, both of adult fish and fry, the various authors consider reproduction, growth and feeding. The latter part of the book is about capture and artificial propagation, in fresh and brackish conditions. The final chapter is concerned with the relevant diseases and parasites of mullets (Mugilidae).