• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Geneeskunde
  5. Dieet & Voedingsleer
  6. Applications of Biotechnology in Traditional Fermented Foods
€ 68,45
+ 136 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In developing countries, traditional fermentation serves many purposes. It can improve the taste of an otherwise bland food, enhance the digestibility of a food that is difficult to assimilate, preserve food from degradation by noxious organisms, and increase nutritional value through the synthesis of essential amino acids and vitamins.

Although "fermented food" has a vaguely distasteful ring, bread, wine, cheese, and yogurt are all familiar fermented foods. Less familiar are gari, ogi, idli, ugba, and other relatively unstudied but important foods in some African and Asian countries. This book reports on current research to improve the safety and nutrition of these foods through an elucidation of the microorganisms and mechanisms involved in their production. Also included are recommendations for needed research.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
208
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780309046855
Verschijningsdatum:
1/02/1992
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 136 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.