Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
With its gentle climate, rich soils and bountiful coastal waters, Kent is a land of plenty when it comes to food and drink. The abundant produce of Kent's farms, orchards, hop gardens and fishing ports has been sustaining the nation for generations; not for nothing did Henry VIII dub this county the 'Garden of England'. Kentish cooks can trace their culinary heritage back to the Roman occupation and today's producers are building upon centuries of gastronomic tradition as they honour ancient customs and introduce new ideas. From baked Kentish huffkins to sweet gypsy tarts, from Romney Marsh lamb to Whitstable Bay oysters and from real ales brewed by Britain's oldest brewery to fine wines made by adventurous new vintners, there is far more to Kentish comestibles than just apples, cherries and hops. In this book, local author Naomi Dickins discovers some of the county's appetising delights and explores some of the customs and traditions associated with Kentish fare. Illustrated throughout, Apples, Cherries, Hops: Kent's Food and Drink will appeal to all those with an interest in the county's history and its culinary heritage.