Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Biologie
  5. Dieren
  6. Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts

Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts

Riddhi Patel, Yogesh Jasrai
Paperback | Engels
€ 35,45
+ 70 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Antioxidants are the compounds able to delay, retard or prevent oxidation processes. Essential oils and other Plant Secondary Metabolites (PSMs) of many plants besides having a strong and pleasant aroma, possess bio-active antioxidant property. A variety of free radical scavenging antioxidants are found in dietary sources like fruits, vegetables, aromatic herbs, spices etc. Plant-based antioxidant constituents acts as radical scavengers, and helps in converting the radicals to less reactive species. The antioxidant role of aromatic principles also have medicinal effects and thus when included in regular diet, contributes to the long term health by reducing the risk of chronic and degenerative diseases and preventing cellular damage. The present research work is an effort to find the health benefits associated with the consumption of spices and herbs and their antioxidant/ antiradical role in our body. In the present investigation, antioxidant capacity of hexane extracts of total fifteen Indian aromatic herbs and spices was tested. The antioxidant activity screening for Total Phenol Content (TCP) was performed using Folin-Ciocalteau method.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
52
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659861901
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 70 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.