Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Alpine Cooking

Recipes and Stories from Europe's Grand Mountaintops [A Cookbook]

Meredith Erickson
Hardcover | Engels
€ 58,95
+ 117 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A lushly photographed cookbook and travelogue showcasing the regional cuisines of the Alps, including 80 recipes for the elegant, rustic dishes served in the chalets and mountain huts situated among the alpine peaks of Italy, Austria, Switzerland, and France.

"A passionate exploration of all things Alpine . . . this one is a must-have for every ski bum foodie."--Vogue

NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

From the wintry peaks of Chamonix and the picturesque trails of Gstaad to the remote villages of the Gastein Valley, the alpine regions of Europe are all-season wonderlands that offer outdoor adventure alongside hearty cuisine and intriguing characters. In Alpine Cooking, food writer Meredith Erickson travels through the region--by car, on foot, and via funicular--collecting the recipes and stories of the legendary stubes, chalets, and refugios. On the menu is an eclectic mix of mountain dishes: radicchio and speck dumplings, fondue brioche, the best schnitzel recipe, Bombardinos, warming soups, wine cave fonduta, a Chartreuse soufflé, and a host of decadent strudels and confections (Salzburger Nockerl, anyone?) served with a bottle of Riesling plucked from the snow bank beside your dining table. Organized by country and including logistical tips, detailed maps, the alpine address book, and narrative interludes discussing alpine art and wine, the Tour de France, high-altitude railways, grand European hotels, and other essential topics, this gorgeous and spectacularly photographed cookbook is a romantic ode to life in the mountains for food lovers, travelers, skiers, hikers, and anyone who feels the pull of the peaks.

Praise for Alpine Cooking

"This generous cookbook and travelogue will have readers booking trips to the Alps of Italy, France, Austria, and Switzerland. . . . Erickson beautifully captures Alpine food and culture in this standout volume."--Publishers Weekly (starred review)

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
352
Taal:
Engels
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781607748748
Verschijningsdatum:
15/10/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
218 mm x 282 mm
Gewicht:
1995 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 117 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.