Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Sucres en exces, graisses saturees, fruits pleins de pesticides..., comment nos assiettes ont-elles pu devenir de qualite aussi mediocre et a ce point inquietantes ? Si aucun aliment n'est mauvais dans son etat naturel, les multiples transformations qu'ils subissent posent question. Face a cela, chacun d'entre nous doit savoir choisir ses produits pour proteger sa sante contre les maladies de notre temps: cancers, AVC, diabete... A l'aide des donnees les plus recentes de la science, un medecin nutritionniste et un ingenieur agronome s'allient pour vous proposer une nouvelle approche globale de l'alimentation, du sol a la table. En apprenant a discerner le bon du toxique, a consommer sain et a cuisiner bien, nous pouvons tous contribuer a mieux vivre ensemble, sur une planete preservee. Autant de bonnes raisons de ne plus manger n'importe quoi !
Le docteur Laurent Chevallier, nutritionniste en CHU et cliniques, responsable de medecine environnementale, est l'auteur de plusieurs best-sellers dont Le livre antitoxique (Fayard, 2013), Maigrir sans lutter (Fayard, 2014), Moins de medicaments, plus de plantes (Fayard, 2015) et le coauteur avec Claude Aubert du Guide antitoxique de la grossesse (Marabout, 2016).
Claude Aubert, ingenieur agronome pionnier du bio, est l'auteur de nombreux ouvrages dont, aux editions Terre Vivante, Une autre assiette (1979 et 2009), Fabuleuses legumineuses (2000), Manger bio, c'est mieux (2012, avec Denis Lairon et Andre Lefebvre).