Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Da aIle bisherigen Spezialwcrke tiber Fette entweder nur den analytischen Teil odeI' deren Technologie vornehmlich berUck- sichtigen, hielten wir es fitr erforderlich, die gerade in del' letzten Zeit so sehr fortgeschrittene Chemie del' Fette in einem eigenen IV" erke eingehender zu behandeln. Selbstverstandlich war dies nicht maglich, ohne auch die bisherigen Ergebnisse del' physio- logischen Chemie del' Fette heranzuziehen. Urn das nahezu un- iibersehbare, weil auBerordentlich zerstreute Gebiet maglichst exal): t zu bearbeiten, hielten wir es fitr unsere Pflicht, zu einzelnen Kapiteln hel'vol'ragende Fachmanner hcranzuziehen. In liebenswUrdiger Weise hat Herr Dr. Emil Abel, Privatdozent a. d. k. k. Technischen Hochschule in Wien, das Kapitel tiber die Triglyzeridverseifung bearbeitet; Herr Prof. Dr. S. Fokin (Chal'kow) hat an dem Kapitel fi. ber enzymatische Fettspaltung, Herr Dr. L. Lilienfeld an dem Kapitel Uber physiologische Chemie mitgearbeitet. Ebenso haben uns Herr Dr. Karl Zumpfe und Herr Dr. Alfred Eisenstein wertvolles Material fitr die historische Einleitung geliefert. Herrn Dr. Knapfelmacher, Privatdozent a. d. mediz. Fa- kultat in Wien, danken wir fitr die Durchsicht del' Kapitel Uber physiologische Chemie, Herrn Direktor Prof. T. F. Hana usek fitr die Durchsir, ht del' Terminologie in den Tabellen und fitr wert- volle Winke, desgleichen Herrn Direktor P. Pastrovich und Herrn lngenieur E. Baderle. Zn besonderem Danke fii. hlen wir uns Herrn Dr. Alfred Eisenstein fii. r die mUhevolle, sachliche Untel'stUtzung verpflichtet, welche er nns gelegentlich del' Revision del' Korrektnrbogen ge- leistet hat.