Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The role of forages and nutrition in achieving high and sustainable livestock productivity is fundamental and imperative.In order to check forage production performance, these are the dry matter, plant height, number of leaves per tiller, growth rate, green forage yield, crude protein and crude fibre which are checked. For attaining better production performance of forages, rain fall, fall dormancy, row spacing, temperature, number of cuttings and photoperiod are checked. Soil composition also plays a vital role. In order to check silage quality, normal levels of pH, lactic acid, acetic acid, propionic acid, butyric acid are required. Elevated level of butyric acid is indication of bad quality. Inoculants can increase silage quality by lowering the values of cellulose and increasing metabolizable energy. (3) In order to feeding silages, they are nutritionally rich and can be successfully fed to sheep to improve animal performance.