Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This Springer Laboratory volume introduces the reader to advanced techniques for the separation and fractionation of polyolefins. It includes detailed information on experimental protocols and procedures, addressing the experimental background of different polyolefin fractionation techniques in great detail. The book summarizes important applications in all major fractionation methods with emphasis on multidimensional analytical approaches. It comprises the most powerful modern techniques, such as high temperature size exclusion chromatography (HT-SEC) for molar mass analysis, temperature rising elution fractionation (TREF) and crystallization analysis fractionation (CRYSTAF) for the analysis of chemical composition and branching, high temperature two-dimensional liquid chromatography (HT-2D-LC), solvent and temperature gradient interaction chromatography (SGIC and TGIC) and crystallization elution fractionation (CEF). Beginners as well as experiencedchromatographers will benefit from this concise introduction to a great variety in instrumentation, separation procedures and applications. With detailed descriptions of experimental approaches for the analysis of complex polyolefins, the readers are offered a toolbox to solve simple as well as sophisticated separation tasks. The book starts with an introduction into the molecular complexity of polyolefins - the most widely used synthetic polymers with rapidly growing production capacities. It systematically discusses crystallization based fractionation techniques including TREF, CRYSTAF and CEF and column chromatographic techniques for molar mass, chemical composition and microstructure, as well as the combination of different fractionations in multidimensional experimental setups. This book also includes basic information on the application of high-temperature field-flow fractionation.