Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
De 'levenszouten' volgens dr. Schüssler fungeren als een bron voor onze gezondheid. In een wereld die steeds meer wordt gekenmerkt door stress en hectiek ondersteunen de Schüsslerzouten op subtiele wijze de lichamelijke en geestelijke vitaliteit. Ze versterken het lichaam en ondersteunen het zelfgenezend vermogen.
In dit boek worden op leuke en zeer praktische wijze twaalf effectieve Schüsslerzoutkuren gepresenteerd. De kuren - met specifieke combinaties van verschillende Schüsslerzouten - zijn afgestemd op de behoeften van het lichaam in de verschillende jaargetijden. De heerlijke seizoensrecepten maken de kuren compleet.
Overzicht van de kuren: Powerkuur Allergiekuur Stofwisselingskuur Krachtkuur Mooie-benenkuur Zomerkuur Well-agingkuur Eerstehulpkuur Weerstandkuur Sterke-gewrichtenkuur Energie-pluskuur Basenkuur
Wat zijn Schüsslerzouten? Mineralen (zouten) zijn essentieel voor de opbouw van het lichaam en de stofwisseling. Ze zijn in elke menselijke cel werkzaam. Schüsslerzouten ondersteunen de opname en verwerking van mineralen en daarmee de gezondheid van de cellen en het lichaam.
Margit Müller-Frahling, MA, geeft lezingen en trainingen en is vakjournalist op het gebied van de biochemie volgens dr. Schüssler. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voedingsadvies en psychologie en psychotherapie.