Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"A Year in Union Square" presents 52 seasonal pasta dishes from the authors' home kitchen. This handy pocket-sized guide draws recipes from family, Italian and southern French cuisines, along with influences of other Mediterranean cooking. The authors follow each week of the year in New York's Union Square Greenmarket, presenting pasta recipes that savor the turning of the seasons and of the year and that are based on the changing vegetables and produce, fish, meats and dairy at the Market's farm stands. Each recipe features the Market's main weekly offerings, paired pastas and other ingredients in simple recipes that bring out their best. This book offers plenty of recipes and variations to please meat and fish eaters, vegetarians and vegans.