Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In 'A Treatise on Foreign Teas' by Hugh Smith, readers are acquainted with a thorough exploration of the origins, production, and consumption of teas from various regions across the globe. Smith's writing style is precise and informative, offering a detailed analysis of the cultural significance and trade routes of different tea varieties. The book is a valuable resource for understanding the historical and economic impact of tea on societies throughout history, making it a must-read for those interested in culinary history and globalization studies. The well-researched content is presented in a clear and engaging manner, making it accessible to both scholars and casual readers. Smith's book stands out for its depth of knowledge and scholarly approach to the subject matter. Hugh Smith, a renowned historian and tea enthusiast, draws on his extensive research and personal passion for the topic to deliver a comprehensive study of foreign teas. His expertise on the subject shines through in the meticulous attention to detail and the wealth of information provided in the book. Readers seeking a nuanced understanding of the cultural and economic intricacies of tea will find 'A Treatise on Foreign Teas' a valuable addition to their collection.