Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. A Treasury of Great Recipes, 50th Anniversary Edition

A Treasury of Great Recipes, 50th Anniversary Edition

Famous Specialties of the World's Foremost Restaurants Adapted for the American Kitchen

Vincent Price, Mary Price
Hardcover | Engels | Calla Editions
€ 83,45
+ 166 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"A collectible classic. With his cookbook in print again, Vincent Price lives on." -- NPR
"The rare cookbook that is still relevant." -- Zanne Early Stewart, former editor, Gourmet
"I think the recipes in this cookbook are classic and still resonate with Americans today." -- Chef Thomas Keller, Per Se and Bouchon restaurants
"The Proust in all of us will relish the profiles of ghosts like Le Pavillon and the Forum of the Twelve Caesars in New York, the original La Pyramide in France and Bali in Amsterdam." -- The New York Times
"Good cooking is where you find it," according to the authors of this unique collection, whose international smorgasbord ranges from the haute cuisine of Europe's finest restaurants to the juicy hot dogs at Dodger Stadium. In perhaps the first celebrity cookbook, famed actor Vincent Price and his wife, Mary, present mouthwatering recipes from around the world in simplified, unpretentious forms that anyone can make and enjoy. Selected from London's The Ivy, Madrid's Palace Hotel, New York's Sardi's, and other legendary establishments, the recipes are accompanied by witty commentaries, while color photos and atmospheric drawings by Fritz Kredel make this one of the most beautiful books of its kind. Includes a Retrospective Preface by the couple's daughter, Victoria Price, and a new Foreword by Wolfgang Puck.
"A perfectly preserved snapshot of food culture in 1965. Price used his considerable resources to collect extraordinary dining experiences across the U.S., Mexico, and Europe, and then documented and opined like a madman." -- Saveur
"The real joy of A Treasury of Great Recipes is the way it transports you to another world." -- The New York Journal Review of Books


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
512
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781606600726
Verschijningsdatum:
9/10/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
213 mm x 282 mm
Gewicht:
2698 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 166 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.