Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a history of the New Zealand poisonous honey problem. New Zealand was not the first country to report problems with poisonous honey. Poisonings have been known worldwide for more than 2,000 years and still occurs in some countries today. As well as descriptions of the poisoning incidents, the history includes a description of the efforts of beekeepers, beekeeping advisors, doctors, and scientists who took 80 years to identify the source of the poison, and regulators who attempted to eliminate the problem. Although this is a historical account, the threat of poisoning from toxic honey is still present today. The last reported poisonings occurred as recently as 2008 when 22 people were poisoned after consuming toxic honey from the Coromandel Peninsula. It is important for beekeepers to be aware of this history in order to prevent new poisoning incidents.