Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

A Middle Eastern Pantry

Essential Ingredients for Classic and Contemporary Recipes: A Cookbook

Lior Lev Sercarz, Emily Stephenson
Hardcover | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

IACP AWARD FINALIST - An insightful exploration into the bounty of both familiar and new Middle Eastern ingredients plus 90 modern and traditional dishes in which to use them, from the author of Mastering Spice and The Spice Companion

"Get ready to go on a transformative cultural journey that begins in your kitchen."--Carla Hall, bestselling author of Carla Hall's Soul Food

A FOOD NETWORK AND WIRED BEST COOKBOOK OF THE YEAR

Growing up on a kibbutz in northern Israel, spice master Lior Lev Sercarz has long had an affinity for local ingredients and produce. After becoming a chef and then devoting his creativity and career to sourcing and blending spices, he recognized the intensive labor, skill, and craftsmanship that goes into the development of Middle Eastern pantry staples, from olives to silan (date molasses), and tahini to sujuk (a fermented and dried sausage).

In this cookbook and culinary resource, he homes in on the everyday ingredients used throughout this vast region, including Turkey, Tunisia, Yemen, Iran, Iraq, Israel, Armenia, Jordan, and more, as he offers an homage to the pantry staples that define Middle Eastern cuisine. Lior offers an in-depth look at the production, history, cultural resonance, and storage of each pantry item, then shares an array of mouthwatering recipes crafted for home kitchens. Dishes range from a hearty Verjus and Lamb Stew to snacky Kibbeh with Pine Nuts, Roasted Vegetables with Egyptian Dukkah, tangy Iraqi amba mango sauce, a sweet-syrupy-cheesy kunafe, and a creamy Turkish rice pudding.

This book is for home cooks who crave not only recipes but also origin stories that lend cultural relevance and insight into one of the world's most ancient and beloved cuisines.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780593235638
Verschijningsdatum:
13/06/2023
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
208 mm x 257 mm
Gewicht:
1256 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.