• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Biotechnologie & Chemische technologie
  6. A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume I

A History of Wine in Europe, 19th to 20th Centuries, Volume I

Winegrowing and Regional Features

€ 158,45
+ 316 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This two-volume collection analyses the evolution of wine production in European regions across the nineteenth and twentieth centuries. France and Italy in particular have shaped modern viticulture, by improving oenological methods and knowledge, then disseminating them internationally. 

This first volume looks closely at the development of winegrowing, with cases ranging from Italian and French regions to smaller producers such as Portugal and Slovenia. 


Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
305
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783030277741
Verschijningsdatum:
13/11/2020
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
148 mm x 210 mm
Gewicht:
421 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 316 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.