Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The format of this edition remains unchanged from previous editions but the majority of entries have received some revision. In particular, units are now in SI units wherever possible, although with certain of the classical entries this is not possible. Chemical terminology has proved a particular problem. We have kept the common names for organic compounds because of the wide readership of this book but we have added an extra table giving the equivalent systematic names and the formulae. We have tried to avoid omission of any named effects and laws that have wide usage. Nevertheless, in order to keep the book to a manageable length, it has been necessary to make a selection among the less commonly used terms and it is inevitable that some arbitrary choices and omissions must be made. Some entries from earlier editions have been left out to make room for other entries which we feel have become more important. We are especially grateful to those readers who have pointed out previous omissions. D.W.G.B. Imperial College, Uni!.: ersity of London D.R.L.