Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
China is the fourth-largest country in the world, and it is home to one of the broadest-reaching culinary traditions. However, students will be interested to find that the food found in most Chinese restaurants has little resemblance to the traditional dishes of China. This engaging, fact-filled book explores the foods associated with five of the best-known food destinations in the country. Simple recipes from each region are presented in easy-to-follow steps and photographs. Familiar foods like sweet and sour chicken are shown alongside lesser-known fare, like Lion's Head Meatballs, providing something for adventurous eaters and reluctant readers alike. A gorgeous introduction to one of the planet's most diverse, and delicious, food traditions.