Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
To prevent disease outbreaks and increase competitiveness of U.S. shrimp products, U.S. aquaculture researchers have developed super-intensive, bio-secure, recirculating shrimp production systems since the early 1990s. The general objective of this research is to determine an optimal production strategy to maximize the net revenue for the system. An inventory optimization model was built to determine the optimal harvesting week, shrimp size, and number of crops per year for experimental trials conducted at Gulf Coast Research Laboratory, Waddell Maricultural Center, and Oceanic Institute. Survival rate and price sensitivity analyses were conducted to see their impact on the system's net revenue. The optimal harvesting week solved by this model is determined by shrimp growth and feed functions. Price and survival rate can affect the value of net revenue, but do not impact the optimal harvesting week. Shrimp producers can use the developed inventory optimization model and results to manage their operations.