Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.
In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?