Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. 300 Big & Bold Barbecue & Grilling Recipes

300 Big & Bold Barbecue & Grilling Recipes

Karen Adler, Judith Fertig
Paperback | Engels
€ 20,95
+ 41 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

How to barbecue and grill everything from a steak to an apple.

This superb collection of recipes for the barbecue and grill is not only bold, it shares many grilling secrets from expert chefs. The recipes deliver flavors that will blow away the toughest critic in the family.

Each recipe has tips on how to build that bold flavor before, during and after barbecuing. The authors provide instructions for barbecuing or grilling virtually any food. From planking and rotisserie cooking to barbecuing a whole hog or lamb, from grilling "all piastra" to "alla brace," from stir-grilling to grill-roasting, from grilling foods wrapped in a banana leaf to grilling with a kiss of smoke, and from achieving a "bark" on barbecued pork shoulder to herb grilling, this book reveals all. Bringing a steak to that perfect "black and blue" or any other degree of doneness is easier than ever.

Here is a sampling of the recipes, which yield delectable results every time:

  • Slow-smoked country-style ribs
  • Black and blue beef sirloin served over greens
  • Red-hot grilled wings with cold Maytag blue cheese dipping sauce
  • Lamb souvlaki with grilled pita bread and Greek yogurt sauce
  • Arctic char with grilled lemon halves
  • Planked shrimp with garlic chive butter and ciabatta
  • Prairie-style smoked bison chili
  • Brie and pepper stuffed portobellos
  • Grilled apple rings with cider bourbon cream sauce.
  • A special chapter is devoted to rubs, brines, mops, sops, bastes, glazes, BBQ sauces, slathers, vinaigrettes, pestos, flavored butters and dipping sauces. Also included are charts for every type of food and cooking technique as well as an encyclopedia of ingredients.

    This is the home chef's ultimate book on barbecue and grilling.

    Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    440
    Taal:
    Engels

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9780778802129
    Verschijningsdatum:
    1/04/2009
    Uitvoering:
    Paperback
    Formaat:
    Trade paperback (VS)
    Afmetingen:
    175 mm x 251 mm
    Gewicht:
    793 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 41 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    SOLDEN

    30% korting

    op een mooie selectie boeken en papierwaren
    SOLDEN
    Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
    E-BOOK ACTIE

    Tot meer dan 50% korting

    op een selectie e-books
    E-BOOK ACTIE
    E-book kortingen
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.