Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Basiskookboeken
  5. 25 Essentials: Techniques for Planking

25 Essentials: Techniques for Planking

Every Technique Paired with a Recipe

Karen Adler, Judith Fertig
Hardcover | Engels | 25 Essentials
€ 15,45
+ 30 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Plank cooking is the simplest way to infuse food with a subtle aroma and flavor of smoke. 25 Essentials: Techniques for Planking is all you need to start.

The cooking technique simply called planking has already taken the Pacific Northwest by storm and has been getting a major foothold in high-end restaurants nationwide. However, unlike grilling and smoking, planking is an indirect grilling method which gives rise to unique difficulties.

You don't need a fancy rig, special equipment, or complicated directions to start planking. All you really need is a board and 25 Essentials: Techniques for Planking to ensure that your favorite meats are cooked to perfection and infused with just the right amount of smokey aroma and flavor.

With this easy-to-follow manual, you will learn to plank-roasting fish, poultry, pork, and much more. A few of the temping recipes you'll find here include:
  • Griddle-Planked Brie with Amaretto-Peach Chutney and Cranberry Conserve
  • Plank-Roasted Pears with Blue Cheese
  • Cheese- and Herb-Stuffed Planked Portobello Mushrooms
  • Garlic and Rosemary-Slathered Planked Pork Chops

Planking is the perfect new skill to bring to weekend trips to the cabin, the perfect piece of flair to impress at your next cookout, or simply create delicious, complex food to enjoy, and 25 Essentials: Techniques for Planking is the perfect primer.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
128
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781558328778
Verschijningsdatum:
1/08/2017
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
206 mm x 206 mm
Gewicht:
498 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 30 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.