Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

1,001 Best Hot and Spicy Recipes

Delicious, Easy-To-Make Recipes from Around the Globe

Dave DeWitt
Paperback | Engels | 1,001
€ 23,95
+ 47 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The latest addition to Agate Surrey's beloved 1,001 series of cookbooks is its hottest ever. This beautifully repackaged and refreshed second edition of 1,001 Best Hot and Spicy Recipes is, in the words of author Dave DeWitt--noted authority on hot peppers and spicy foods--"the largest and most comprehensive cookbook ever published on this subject."

DeWitt should know--he's widely considered the country's principal authority on this topic. For the past three decades, DeWitt's devoted his life and career to chile peppers and fiery foods, and he publishes the huge Fiery Foods and Barbecue SuperSite (fiery-foods.com), which includes hundreds of articles and thousands of recipes. His personal library devoted to peppers and spicy cooking now resides in Special Collections at the New Mexico State University Library.

This new book is composed of the very best dishes from DeWitt's collection of chile pepper-laden recipes from around the world that he collected on his travels, from colleagues, and by researching authentic, obscure, and out-of-print cookbooks from all over the world that he collected for his library.

The book is loaded with a vast array of hot and spicy favorites, including a huge variety of soups, stews, chilis, and gumbos; a broad selection of barbecue dishes for the grill; and a lengthy list of meatless entrees and vegetable options. Included are not just hundreds of spicy main dishes from around the globe, but also a surprising array of zesty beverages, desserts, and breakfasts.

In some chapters in this book, the recipes are grouped by type of recipe; in the others, they are organized in the order of chile peppers' spread around the globe: South and Central America, Mexico, the Caribbean, U.S.A., Europe, the Mediterranean and Middle East, Africa, the Indian subcontinent, and Asia and the Pacific. The book is truly the very best the world has to offer in terms of great spicy foods.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
840
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781572842007
Verschijningsdatum:
4/10/2016
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
198 mm x 251 mm
Gewicht:
1564 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 47 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.