• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Thermal Processing of Packaged Foods

S Donald Holdsworth, Ricardo Simpson
Hardcover | Engels | Food Engineering
€ 158,45
+ 316 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This new edition discusses the physical and engineering aspects of the thermal processing of packaged foods and examines the methods which have been used to establish the time and temperature of processes suitable to achieve adequate sterilization or pasteurization of the packaged food.

The third edition is totally renewed and updated, including new concepts and areas that are relevant for thermal food processing:

  • This edition is formed by 22 chapters--arranged in five parts--that maintain great parts of the first and second editions
  • The First part includes five chapters analyzing different topics associated to heat transfer mechanism during canning process, kinetic of microbial death, sterilization criteria and safety aspect of thermal processing.
  • The second part, entitled Thermal Food Process Evaluation Techniques, includes six chapters and discusses the main process evaluation techniques.
  • The third part includes six chapters treating subjects related with pressure in containers, simultaneous sterilization and thermal food processing equipment.
  • The fourth part includes four chapters including computational fluid dynamics and multi-objective optimization.
  • The fifth part, entitled Innovative Thermal Food Processing, includes a chapter focused on two innovative processes used for food sterilization such high pressure with thermal sterilization and ohmic heating.

Thermal Processing of Pa

ckaged Foods, Third Edition is intended for a broad audience, from undergraduate to post graduate students, scientists, engineers and professionals working for the food industry.


Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
516
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783319249025
Verschijningsdatum:
8/12/2015
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
925 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 316 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Alles voor een vliegende start

op school en op kantoor
AANGERADEN
Tips voor een vliegende start
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.