• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fruit Preservation

Novel and Conventional Technologies

Paperback | Engels | Food Engineering
€ 259,45
+ 518 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Fruits and fruit based products are, in most cases, associated with very good sensory characteristics, health, well-being, perishability, relatively easy to mix with food products of diverse origin, amenable to be processed by conventional and novel technologies. Given the multiplicity of aspects whenever fruit preservation is considered, the editors took the challenge of covering in a thorough, comprehensive manner most aspects dealing with this topic.
To accomplish these goals, the editors invited well known colleagues with expertise in specific disciplines associated with fruit preservation to contribute chapters to this book. Eighteen chapters were assembled in a sequence that would facilitate, like building blocks, to have at the same time, a birds-eye view and an in-depth coverage of traditional and novel technologies to preserve fruits.

Even though processing took center stage in this book, ample space was dedicated to other relevant andtimely topics on fruit preservation such as safety, consumer perception, sensory and health aspects.

FEATURES:
Traditional and Novel Technologies to Process Fruits

  • Microwaves
  • Ohmic Heating
  • UV-C light
  • Irradiation
  • High Pressure
  • Pulsed Electric Fields
  • Ultrasound
  • Vacuum Impregnation
  • Membranes
  • Ozone
  • Hurdle Technology
Topics Associated with Fruit Preservation
  • Safety
  • Nutrition and Health
  • Consumer Perception
  • Sensory
  • Minimal Processing
  • Packaging
Unit Operations for Fruit Processing
  • Cooling and Freezing
  • Dehydration
  • Frying

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
532
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781493992447
Verschijningsdatum:
10/12/2019
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
762 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 518 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Alles voor een vliegende start

op school en op kantoor
AANGERADEN
Tips voor een vliegende start
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.