• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control

Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering | nr. 15
€ 274,95
+ 549 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book details the latest developments in sensing technology and its application in food industry. It explores the opportunities created by the chemical and biosensing technology and improvements performed in recent years for better food quality, better food safety, better food processing and control, and better input for food industry. The chapters in this book have been divided into three sections: basic principles of chemical and biosensing technology, biosensors for food processing and control, and biosensors for food safety.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
358
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 15

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781439819852
Verschijningsdatum:
21/12/2010
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
155 mm x 231 mm
Gewicht:
635 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 549 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
AANGERADEN

Alles voor een vliegende start

op school en op kantoor
AANGERADEN
Tips voor een vliegende start
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.